Portes Obertes INS La Sedeta Preinscripció curs 2020-21

Hola famílies!

sabem que el moment en que un fill o una filla acaba Primària o l'ESO és un temps de canvi i de molts nervis per a ells i elles i per les seves famílies, i les famílies de l'AFA del INS La Sedeta, que ja hem viscut aquesta situació, us volem acompanyar i informar tot el que poguem.


La direcció del Institut La Sedeta, el claustre i l'AFA, estem acabant de preparar com seran la visita a les instal·lacions de l'institut i les xerrades explicatives a la sala d'actes del Centre Cívic La Sedeta, a les que ja podeu apuntar-vos i us esperem.

L'institut públic La Sedeta, com els altres instituts públics de la zona, és una molt bona opció per que els vostres fills i filles comencin l'ESO o un Batxillerat el proper curs. Trobareu molta informació de com fem les coses al web del centre https://agora.xtec.cat/ieslasedeta/ .

A la visita, el matí del dissabte 29 de febrer, acompanyats si voleu per alumnat del centre, i a les xerrades, la tarda del 11 de març per ESO i la tarda del 24 de març per Batxillerat, direcció i claustre us explicaran de primera mà com funciona tot i podreu preguntar-los els dubtes que tingueu.

Però també les famílies d'alumnes hi serem presents per respondre les vostres preguntes, per parlar del dia a dia del nostre institut, per escoltar els vostres dubtes, per imaginar futurs possibles...

En tot cas, esperem poder saludar-vos!
Sereu totes molt benvingudes, sereu tots molt benvinguts!


Les famílies del INS La Sedeta
La junta de l'AFA

Comentaris

Entrades populars