Un cop feta l'Assemblea Ordinària anual...

Un cop feta l'Assemblea Ordinària anual de l'AFA i esperant en breu tenir l'Acta feta per poder-vos explicar quelcom del que allà es va dir, us volem avançar alguns resultats.

En primer lloc, agraïr la gran tasca feta per la Secretaria i el Tresorer sortints, na Isabel Gelabert i en Xavier Gabarró, per la seva dedicació a l'AFA aquests 3 anys, sense la que no hauriem pogut sortir del difícil pas en que es trobava l'associació en aquell moment.
Han estat 3 anys de canvis, renovació i treball continuat.
Des dels canvis legals i normatius per passar de ser "Associació de Pares d'Alumnes d'Institut de Baxillerat" a ser l'Associació de Famílies d'Alumnes d'Institut que som ara.
Des de la complexitat del seguiment de diners i banc de llavors a la facilitat actual online.
Des del remanent econòmic inaplicat a l'execució actual de grans projectes, com el de la transformació radical de la Biblioteca del centre.

I mantenir el ritme del dia a dia, que també.

En segon, agraïr a tothom de la Comunitat Educativa del centre la confiança que ens heu fet, un any més, amb l'aprovació total dels comptes executats i del pressupost presentats i de la gestió feta presentada per part de les diverses Comissions i de la junta.

I en tercer, l'agraïment especial pel seu temps (molts cops poc però molt important) a les persones que novament o per primer cop, heu acceptat o acceptareu entrar a formar part de Comissions i grups de treball (famílies delegades, biblioteca, escola de famílies, etc.) i/o de la junta coordinadora.

En breu informarem de la composició de la nova junta i de les coordinacions de les diferents Comissions.

Gràcies per tot
La junta

Comentaris

Entrades populars