Molta feina feta... (1)

Famílies!

ara feia temps que no afegiem notícies al blog.
Disculpeu-nos, però és la feina que fem per l'AFA la que no ens deixa temps.

Aquests mesos d'abril i maig hem fet molta feina i hem vist moltes novetats promogudes per l'AFA.

a.Hem seguit participant en les trobades mensuals de la Coordinadora d'AMPAs de Gràcia, amb molt bones i molt dolentes notícies.

Per bé, el futur Institut Vallcarca, al nord de Gràcia, que per fi té pressupost d'obres aprovat per part del Departament d'Educació, via Consorci d'Educació de Barcelona, i en procés d'adjudicació de la seva construcció, al igual que el futur Institut Angeleta Ferrer, al sud del barris de Sagrada Família, més proper a nosaltres, ambdós previstos per iniciar-hi les obres en els propers mesos.
També, l'augment de la demanda de places d'escola i institut públics, i no sols de P3 i 1r d'ESO, a Barcelona, a Gràcia i als nostres barris, seguint el camí dels darrers 4 anys.


Per mal, l'intent dels partits que donen suport al govern de Catalunya de tirar endavant al Parlament el seu projecte de "Llei de contractes de serveis a les persones" que permetrà la privatització total, per exemple, dels serveis de menjador escolar, imposibilitant que les AMPAs puguin gestionar-los i supervisar-los segons els interessos de les famílies (com fa l'AFA de l'escola La Sedeta amb el menjador que poden utilitzar els vostres fills i filles) per passar a models de contractació que eliminaran les cooperatives i petites empreses i de proximitat, per que les absorbeixin grans corporacions i UTEs d'empreses de serveis (el que s'anomena model Florentino).
Podeu trobar molta informació a la web de FaPaC (https://www.fapac.cat)


b.Hem seguit participant en les Jornades de Portes Obertes que ha fet el centre, cada any canviants i amb més novetats que mai, parlant amb les famílies presents i repartint-los fulletons d'informació de l'AFA, per tal que s'associin el proper curs.

c.També en reunions amb la direcció del centre, tant la junta de l'AFA en trobades de coordinació, com les famílies delegades en les reunions trimestrals d'avaluació (on cal dir que trimestre a trimestre es milloren les avaluacions globals anteriors), com en les reunions pròpiament de la junta coordinadora de l'AFA.

(segueix)

Comentaris

Entrades populars