26 de gen. 2014

Propera trobada d'AMPA

Des de la delegació de Barcelona ciutat de la FaPaC, us informem que la propera assemblea territorial es celebrarà el proper dissabte 1 de febrer a partir de les 9.30h a l'Institut- Escola Turó de les Roquetes, al districte de Nou Barris (c/ Alcántara, 22. L3 Estació Roquetes). Consulteu plànol.

L'ordre del dia de l'assemblea territorial és el següent:

9.30h a 10h Recepció a les AMPA

10h a 10.30h Benvinguda i presentació memòria anual i junta de la delegació FaPaC Barcelona ciutat
10.30h a 12.30h Tallers- esmorzar

  • Taller 1: Com elaborar un informe sobre l'estat de la matriculació al teu barri. Coordina Andrés Encinas i Xavi Olivella.
  • Taller 2: Participació de les famílies fora del centre escolar (consells de districte, FaPaC, coordinadores d'AMPA...). Coordina Héctor Silveira.
  • Taller 3: Les tertúlies dialògiques com a eina d'èxit educatiu. Coordina Montse Sánchez. 

12.30h a 14.30h LOMCE: informació i propostes d'actuació

Per facilitar la vostra participació a les comissions de treball proposades us adjuntem un petit qüestionari amb el qual us demanem que trieu el grup de treball en el qual us agradaria participar al llarg de la trobada, així com la vostra confirmació d'assistència a l'assemblea. Organitzarem un servei de ludoteca per als infants. Per tant també us demanem el nombre d'infants que us acompanyaran, si es donés el cas.

Feu click aquí per omplir el formulari.

Us agrairíem molt que ompliu aquest qüestionari abans del 29 de gener per poder organitzar amb temps els tallers. A posteriori us farem un recordatori de l'assemblea i us adjuntarem la documentació que servirà per treballar els temes que us hem proposat.

Ara més que mai és molt important la vostra participació i ens agradaria molt que poguéssiu assistir. Com sempre, moltes gràcies per la vostra col·laboració.