19 de juny 2013

Festa Major del Camp d'en Grassot-Gràcia Nova

Estimades famílies,

Us adjuntem el programa de la tradicional Festa Major del Camp d'en Grassot-Gràcia Nova que tindrà lloc l'última setmana del mes de juny. Com podeu comprovar, a més de les diferents associacions del barri, les AMPA de l'Escola i l'Institut col · laborem en en l'organització i difusió d'aquestes activitats.


Ens agradaria destacar dues que pel seu caràcter familiar i per la seva vinculació amb l'entorn segurament seran del vostre interès.

La primera, "Visita i descoberta de la Sedeta. De fàbrica a Equipament" tindrà lloc el dissabte 29 a les 18:00. Es tracta d'una visita guiada per les instal · lacions que ocupava l'antiga fàbrica i que comprèn l'actual Centre Cívic i també les instal · lacions de l'Institut, incloent les antigues carboneres, situades als soterranis de l'Institut. La visita és gratuïta, està organitzada per l'associació Amics i Amigues de la Sedeta (www.sedeta.cat / amics) i estarà guiada per Carolina Chiffoni, historiadora i col · laboradora habitual de l'Institut.
Per inscriure-us, només cal que envieu un missatge a l'adreça amics.sedeta @ gmail.com, indicant el nombre de persones que aneu a participar en l'activitat.

A continuació de la visita podreu també assistir a la xerrada / debat que oferirà Llibert Villar, vicepresident de l'associació Amical Mathausen i fill d'una treballadora de l'antiga fàbrica de La Sedeta. La xerrada tindrà lloc a partir de les 19:30 a la sala d'actes del Centre Cívic.

La segona activitat és la IV Milla del Camp d'en Grassot que tindrà lloc el diumenge 30 a partir de les 9:30. La Milla està oberta a la participació de TOTA LA FAMÍLIA. En el document adjunt trobareu els detalls i les franges horàries de les diferents proves i també la metodologia d'inscripció.