30 de gen. 2013

7è Curs de l'Escola de Pares i Mares dels Instituts de Gràcia

Les AMPA dels instituts públics de Gràcia, en col·laboració amb la FaPaC, organitzem el 7è curs de l’Escola de Pares i Mares per tal de continuar trobant respostes a tots aquells dubtes que al llarg de tota l’etapa de l’adolescència se’ns puguin plantejar. Com es va fer l’any passat, continuarem amb el mateix tipus de format: un espai en el qual, a més de les propostes del moderador, els pares i les mares puguem posar en comú totes aquelles experiències que durant l’adolescència dels nostres fills i filles haguem pogut adquirir.

El tema escollit és: Facebook per a pares i mares.

Per parlar d’aquests temes s’utilitzarà material audiovisual, però es fomentaran espais de discussió i debat en petits grups de pares i mares assistents amb algunes petites activitats per tal que es puguin compartir experiències, angoixes i solucions.
Els formadors són Ferran Gandol, psicopedagog, membre del grup de recerca PSITIC (Pedagogia Social i Tecnologies de la Informació i Comunicació) a Blanquerna, Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació, Universitat Ramon Llull, i Nivard Arboix, formadors del FAPAC.
És un curs de tres sessions per la qual cosa, cal que tots els que hi participeu ho feu pensant que és obligatòria l’assistència a tot el cicle, tret per causes de força major. Començarà el dijous 28 de febrer, la segona sessió será el dijous14 de març i finalitzarà el dijous 4 d’abril de 2013.
Enguany se celebrarà a l’IES Secretari Coloma – C. Secretari Coloma, 25 - Barcelona
ENTREGA DE SOL·LICITUDS: Les sol·licituds de participació podran enviar-se via mail al correu de l’AMPA fins el 15 de febrer.
ADJUDICACIÓ DE PLACES: Un cop efectuat el recompte de les inscripcions rebudes, us confirmarem via e-mail la plaça.


Nom i cognoms del participant

Adreça electrònica

Telèfons de contacte

Institut