22 d’abr. 2012

L’AMPA recolza els projectes de l'Institut: L’equipament de l'aula de música


L’AMPA de l’IES La Sedeta  col·labora amb els projectes de l’Institut i dels alumnes. Aquest any, dintre dels projectes que es van presentar, un d’ells era l’equipament de l’Aula de Música. La Direcció del Centre va exposar a l’AMPA  la necessitat de disposar d’un piano o un teclat per l’Aula de Música, ja que el que hi havia estava molt deteriorat per l’ús i pel temps que tenia. A més, l’instrument  es necessita per totes les celebracions que es van fent al Centre: Santa Cecilia, Nadal, Sant Jordi, teatre i que cada vegada són més. L’AMPA conjuntament amb el professorat de l’Institut han escollit un  instrument d’acord a les necessitats del Centre.
Conscients de la importància que té per els nois i noies la formació musical i altres propostes artístiques en que la música sempre està present, l’AMPA ha decidit recolzar el projecte amb la compra d’un teclat CLP – 440R.
 
Les característiques principals són que ofereix excel·lents propietats interpretatives, inclou un recobriment de tecla de marfil sintètic que proporciona un tacte agradable. A més el sistema RGE Sound Engine, fa que l’expressió real sigui d’un piano de cua.
El import del CLP-440R ha estat de 1.800 Euros que ha pagat l’AMPA íntegrament. El teclat es pot transportar fàcilment en cas de fer-se les activitats en diferents llocs de l’Institut.