19 de març 2012

Festa d’Amics i Amigues de La Sedeta

Benvingudes famílies. Hem rebut la invitació par part de l'Associació d'Amics i Amigues de la Sedeta per participar en la Festa que es realitza aquest dissabte. Us adjunto la invitació i el tríptic. Tingueu en compte que durant aquesta festa es farà un petit homenatge al nostre estimat Justo Domínguez.Us convidem a la Festa d’Amics i Amigues de La Sedeta que se celebrarà el proper dissabte 24 de març i en la que volem commemorar el nostre primer any de vida com Associació i l’èxit de la lluita veïnal de l’any 1978 en reivindicar La Sedeta per a equipaments comunitàries del
barri.
En aquesta festa farem un homenatge al nostre estimat amic Justo Domínguez, alhora que es realitzaran diverses activitats lúdiques per a totes les edats.
Tanmateix es desenvoluparà un debat a partir de la projecció del documental “La Sedeta, un fil a la memòria”, en el que es tractarà el paper de les dones a la fàbrica amb la participació de treballadores i/o familiars i de persones vinculades a les actuals polítiques de dones.

Us acompanyem el programa d’activitats en el que trobareu tota la informació detallada.
Us hi esperem a totes i a tots!!!!!

Salutacions
La Junta Directiva de l’Associació