13 de des. 2009

Proposta nou calendari escolar

Hem rebut aquest escrit de la Generalitat. El publiquem pel vostre coneixement, podeu afegir comentaris clicant en el peu.

Senyors,
Senyores,
Us agrairíem que trametéssiu aquesta carta a l'associació de mares i pares del vostre centre, per fer-los avinent la informació relativa al calendari escolar.

Atentament, Isabel Darder - Direcció general d'Atenció a la Comunitat Educativa - Departament d'Educació - Generalitat de Catalunya - 9 desembre 2009


Ben aviat, el Ple del Consell Escolar de Catalunya debatrà la proposta de noucalendari que el Departament ha enllestit després de més d’un any i mig de reflexió ianàlisi. En aquest debat també s’han tingut en compte les aportacions que s’han fetdurant més de divuit anys —data del primer informe del Consell Escolar.

Us escric per aclarir alguns aspectes de la proposta de calendari, especialment, enrelació amb la setmana de vacances escolars del mes de febrer.

Negre sobre blanc, l’únic canvi que realment es produeix és el que resulta de canviarla segona setmana de setembre, que fins ara havia estat de vacances escolars, peruna setmana del mes de febrer o març. Un sol canvi que neix d’un propòsit prou clar:la millor distribució del temps lectiu i del de lleure al llarg del curs, amb l’objectiud’incrementar la qualitat de l’itinerari pedagògic i els resultats del nostre alumnat. >> llegir tot el text


>> opinions al bloc de FAPAC http://www.fapac.net/node/5153